Новий Колективний договір

 

В липні поточного року закінчилася дія Колективного договору 2013-2016 роки. На моє письмове звернення головний лікар видав наказ про організацію і ведення колективних переговорів та укладання колективного договору на 2016-2019 роки. 

          Згідно наказу було створено робочу комісію для ведення колективних переговорів щодо розробки проекту колективного договору у складі 12 осіб із рівним представництвом сторін від первинної профспілкової організації та від адміністрації. 

          На першому засіданні було обрано голову комісії – Штихар Л.В.. заступника голови – Каменєву ОС та секретаря – Замуренко С.О. Комісія затвердила структуру проекту договору, опрацювала проект, який був надісланий у всі підрозділи Центру для обговорення та внесення пропозицій.   

       Деякими підрозділами було надано суттєві пропозиції, які були обговорені та внесенні до проекту, а в основному трудові колективи запропонували прийняти проект за основу в цілому.

         З проектом Колективного договору зі змінами та доповненнями було ознайомлено головного лікаря, після чого кінцевий варіант договору було розіслано у всі підрозділи для ознайомлення працівників.

Сторонами данного Колективного договору є адміністрація, в особі керівника Бовкуна Юрія Вікторовича, головного лікаря, який представляє інтереси закладу, та профспілковий комітет, в особі його голови Штихар Людмили Володимирівни, яка представляє інтереси трудового колективу Центру.

 

 

 

Голова профкомітету           Штихар Л.В.