Бригади Е(Ш)МД Херсонщини – призери чемпіонату України

У червні 2017 року бригади екстреної медичної допомоги Обласного територіального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф гідно представили екстрену медицину Херсонської області на Всеукраїнськіх змаганнях бригад екстреної медичної допомоги з міжнародною участю "Сумські медичні ралі 2017" та на Міжобласному чемпіонаті команд з надання екстреної медичної допомоги у Запоріжжі.

У Сумах, де перемогу оборювали 38 команд з інших областей України, 3 команди з Прибалтики та 1 команда з Казахстану наші "екстрені" медики посіли ІІІ місце у одному з найважливіших конкурсів – при проведенні серцево-легеневої реанімації на рівні ACLS, який є найвищим у реанімаційних заходах.

Також, ІІІ командне місце дісталося херсонській "швидкій" і у Запорізькому чемпіонаті, який було проведено в одному з наймальовничих куточків України – на Хортиці. Змагалися представники південних регіонів та медичних університетів України.

Але головне, що всі учасники винесли зі своїх перемог - потребу й бажання надалі розвиватися та підвищувати професійний рівень, системно навчатися та передавати свій набутий досвід колегам підрозділів Е(Ш)МД всієї Херсонської області.

Вітання   нашим призерам!