В червні 2018 року за егідою МОЗ України відбулися Всеукраїнські змагання бригад екстреної медичної допомоги з міжнародною участю «Черкаські медичні ралі – 2018», в яких команда екстреної медичної допомоги Херсонського ОТЦЕМД та МК виборола ІІІ загальнокомандне місце серед 40 команд України, Польщі та Литви!

IMG 3791

Також перше місце в номінації «Лідер» серед лікарських бригад Е(Ш)МД виборола бригада херсонців у складі лікаря Величко А. та фельдшера Ярмоловича Р., медичного техніка-водія Дорошенка М.  Першою серед фельдшерських бригад  в конкурсному завданні «Надзвичайна подія» (надання екстреної медичної допомоги при ДТП) знову стала бригада Херсонського ОТЦЕМД та МК у складі Токарева В. та Єгорова С.

 

IMG 4688 IMG 4690

 

Не відставали й водії «екстренки»: серед 40 учасників спеціальних змагань   водійського «слалому» «Черкаських медичнихі ралі – 2018»     3  та 5 місця посіли члени бригад Е(Ш)МД водії Зенченко В.  та  Матковський В.

 

IMG 3800

 

 Вже вкотре бригади екстреної медичної допомоги Херсонщини отримують високі відзнаки свого професіоналізму та майстерності від медичної спільноти України. І цього року  наша «Екстренка» із пошаною повернулася додому з цілою низкою високих нагород, гідно представивши Херсонщину на теренах України.

 

Великі вітання всім учасникам команди Е(Ш)МД з Херсонщини!

Подальших вам зростань!

 

IMG 3799

 

IMG 4650