Профспілковий комітет прийняв активну участь в організації участі в обласній спартакіаді нашої команди, це оплата проживання, харчування та транспортне забезпечення. Наші учасники спартакіади представили Центр у всіх видах спорту, це легка атлетика, настільний теніс, шашки, шахмати та міні-футбол:

1. Легка атлетика: - Баранова Олександра Олександрівна (хочу зазначити, що вона посіла 4 місце, це найпочесніше місце серед всіх виступаючих наших учасників);- Трофимчук Артем Олександрович;

2. Шашки - Селезньова Олена Валеріївна; - Гамага Володимир Вікторович;

3. Шахи - Шерехора Олена Вікторівна; - Федотов Андрій Анатолійович;

4. Настільний теніс - Федіна Дар'я Валеріївна (Скадовська станція); - Бородін Андрій Іванович;

5. Міні-футбол - Шеріхора Володимир Володимирович, - Кондратьєв Євген Вікторович, - Яценко Олег Олександрович, - Юшин Вадим Вадимович, - Бортник Евген Валерійович, - Димитрієв Віктор Вікторович, - Бесєдін Андрій Михайлович. Капітан команди - Єгоров Сергій Олексійович. Нажаль, в цьому році наша команда не зайняла призових місць, але виступила достойно. (Хочу нагадати, що в 2014 році наша футбольна команда зайняла І місце по міні-футболу!). Головний лікар запропонував попрацювати над посиленням команди шляхом проведення змагань між структурними підрозділами.

Адміністрація та голова профкомітету подякували учасникам за їх героїзм, за відстоювання честі нашого закладу. А профспілковий комітет, крім моральної подяки, всім учасникам обласної спартакіади виділив кошти на профспілкові виплати.

Голова профкомітету Л.В.Штихар