Українська система охорони здоров’я –  на шляху реформування.

Однією з основних ключових змін у Концепції реформи є впровадження сучасних інформаційних технологій у роботу лікувально-профілактич- них закладів.

 22 вересня 2017 року  делегація з Буковини у складі: директора Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Оксани Андрієць, начальника Управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради Ігоря Незборецького та головного лікаря Чернівецького обласного онкологічного диспансеру Іллі Тащука з робочим візитом відвідали Херсонську область.

Під час перебування у Херсоні керівники медичної галузі Буковини, задля переймання досвіду організації роботи екстреної медичної допомоги,  завітали до КЗ "Обласний територіальний  центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" ХОР.

Буковинські медики мали нагоду  детально ознайомитись з  роботою   центральної оперативної диспетчерської,  консультативно-теле- метричного центру  та  поспілкуватися з керівництвом ОТЦЕМД та МК  щодо особливостей практичного впровадження  електронної системи охорони здоров’я в роботі бригад Е(Ш)МД.