20210408 131059new1

       Упродовж І кварталу 2021 року в рамках фінансування Національною службою здоров’я України за пакетом медичних гарантій надання екстреної медичної допомоги пацієнтам з підозрою або встановленим діагнозом захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 закладом було придбано сучасних санітарних автомобілів класу С «FIAT DUCATO».Ці автомобілі оснащені сучасним високотехнологічним медичним обладнанням виробництва Швеції, Німеччини та США, що дозволяє надавати екстрену медичну допомогу згідно з українськими та міжнародними стандартами та протоколами.

IMG 1368

20210408 132604
Для надання екстреної медичної допомоги в період ліквідації наслідків епідемії COVID-19 нові санітарні автомобілі додатково оснащені сучасними пульсоксиметрами, апаратами штучної вентиляції легень з можливістю проведення капнографії, інфузаматом, медичними ношами на пневматичних моноблоках, моніторами пацієнта, дефібриляторами. Це дозволяє бригадам Е(Ш)МД надавати якісну медичну допомогу під час медичної евакуації пацієнтів з дихальною недостатністю з віддалених районів Херсонської області до профільних лікарень.

20210408 133717

Нові санітарні автомобілі передаються в наступні підрозділи Центру:

–Білозерська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги,

–Іванівська підстанція Генічеської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги,

–Каховська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги (пункт тимчасового базування в                     м. Таврійськ),

Скадовська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги,        

–Чаплинська підстанція Каховської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги.