Страхування медичних працівників

від коронавірусної інфекції

На виконання листа МОЗ України від 21.10.2020р. № 03.0-04/3130-4/2-20 щодо страхування медичних працівників на випадок захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19 та на звернення директора, профкомітет для страхування медичних працівників бригад Е(Ш)МД – членів профспілки виділив 60 000 грн., з яких 30 000 надала обласна профспілкова організація, загальна сума – 74800грн. Але профкомітет перечислити кошти на страхування не має права, тільки профвиплатами членам профспілки.

Тепер застраховані медичні працівники в разі інфікування вірусом COVID-19 і стаціонарного лікування будуть отримувати виплати страхового відшкодування згідно Договору, а не застрахованим працівникам та які перебували на амбулаторному лікуванні – членам профспілки – надаються профспілкові виплати профкомітетом та обласною профорганізацією в залежності від ступеня важкості перебігу хвороби.

Голова профкомітету                                                                                                           Людмила ШТИХАР