Організація доставки працівників Центру

під час коронавірусного карантину

 

        Офіційно коронавірусний карантин почався в Україні 12 березня. Особлива увага адміністрації Центру приділяється організації роботи працівників системи ЕМД за умови спалаху COVID-19 та особливостей надання екстреної медичної допомоги пацієнтам за цих умов. Але захист працівників виїзних бригад під час надання медичної допомоги - саме пріоритетне питання!

        В самий скрутний період, коли тільки організовувалось забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, профкомітет організував та оплатив пошиття марлевих масок, які було роздано немедичним працівникам Центру

Початковий план жодних обмежень для громадського транспорту не передбачав, та вже менше, ніж за тиждень, з 18 березня, Уряд видав додаткове розпорядження. Воно заборонило з 18 березня в Україні працювати міському та приміському транспорту. Стало проблемой прибуття співробітників на роботу.

Профкомітет прийняв активну участь у організації доставки працівників Центру в самий важкий період, коли весь міський та приміський транспорт не працював: збирались списки, вивчались й відпрацьовувались маршрути, попереджувались працівники про час відправки транспорту з різних місць зупинок…

За сприянням обласної профспілкової організації, їздили автобуси з спецпозначкою, які безкоштовно перевозили медиків по місту - власників спецпропусків.

Членам профспілки, які перебували на самоізоляції, у яких контакт з коронавірусом виник під час виконання службових обов’язків, і яким платили лікарняні лише 50%, профкомітет прийняв рішення здійснювати профспілкові виплати протягом всього об`явленого карантину.

Профкомітет