27 вересня внаслідок негоди через сильний дощ та поривчастий вітер у смт. Велика Олександрівка частково зруйновано дахи близько 300-от житлових будинків, уламки шиферу та залізних перекриттів розкидані селищем, як зім’яті папірці. Люди кажуть: через лічені хвилини після того, як побачили смерч у полі, їхні хати буквально затріщали. Також через чисельні падіння дерев виникли пориви електро та газової мереж.

В скрутному становищі через буревій опинились і 4 працівника Велико-олександрівської підстанції Е(ш)МД, у них зруйновано дахи на житлових будинках, розбито металопластикові вікна, зруйновано господарчі будівлі, кухні, забори, ворота, водостічні та газові труби, повалені дерева тощо.

Профкомітет перейнявся їхніми проблемами, коли людям потрібно надати матеріальну допомогу, адже зруйновано важливі об’єкти - житлові будинки, працівники у відчаї – як відбудувати пошкоджене майно і це все у період, коли «на носі» холод.

Профкомітетом виділено кошти на матеріальну допомогу постраждалим від смерчу працівникам підстанції. А також, за клопотанням голови ППО Центру Штихар Л. вони отримають не тільки профвиплати від профкомітету Центру, а й кошти від обласної профспілкової організації.

Хай ця невеличка матеріальна допомога від профспілки буде їм підтримкою у важку годину.

Голова профкомітету               Л.ШТИХАР