Шановні жінки – члени профспілки!

Профкомітет Центру з самого початку свого існування, а це з 2013 року, проводить Акцію щодо 100% відшкодування вартості мамографічного обстеження жінок. Багато жінок нашого центру скористалися цією можливістю.

Запрошуємо жінок – членів профспілки, кому за 40 років, чи за призначенням лікаря, на профілактичне обстеження - мамографію.

Для відшкодування вартості обстеження до профкомітету надаєте копію чеку, заключення лікаря (для підтвердження проходження мамографії), копії паспорту та ід.коду, заява на ім`я голови профкому.

Любі жінки! Найдіть для себе час! Краще хай лікар скаже «у вас все добре», а ніж колись почуєте «потрібно було звернутися раніше»!

Що таке мамографія?

Мамографія – це поширений, точний і найбільш ефективний спосіб обстеження здоров’я грудей на сьогоднішній день. Достовірність результатів обстеження молочних залоз залежить і від якісного та сертифікованого обладнання, і від кваліфікації лікаря, що робить оцінку результатів.

Що покаже мамограма?

Оглядова мамографія дає такі результати:

- відсутність ознак ракових захворювань тканин;

- пухлинні утворення не злоякісного походження;

- аномальні зміни тканин, що потребують додаткового обстеження на предмет підтвердження ракового захворювання.

 

Саме рентгенівський скринінг показаний для пацієнток з так званої групи ризику:

- жінки після 45 років;

- жінки будь-якого віку, у яких є підозра на пухлинні новоутворення, виявлені під час мануального огляду чи УЗД дослідженні;

- жінки будь-якого віку, у яких найближчі прямі родички мали/мають рак молочної залози.

                             Бажаємо здоров`я на довгі роки життя!

Голова профкомітету             Людмила ШТИХАР