Шановні члени профспілки!

Обласна профспілка працівників охорони здоров`я подовжила

відпочинок та оздоровлення у м. Трускавець

Херсонська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я України відповідно до п.10 ст. 79 Статуту Професійної спілки працівників охорони здоров’я України пропонує відпочинок та оздоровлення членів профспілки у м. Трускавець, в готелі Вілла «Марта».

Готель Вілла «Марта» знаходиться в історичному центрі міста курорту Трускавець, у центральній його частині, в декількох хвилинах пішої ходи до нижнього бювету мінеральних вод та міського парку.

Професійні кухарі готелю гостинно запропонують Вам скуштувати, дієтичні страви української та інтернаціональної кухонь, по типу «шведський стіл».

У одному приміщенні, разом із житловим корпусом, працює медичне відділення в якому гості готелю мають можливість пройти всі необхідні процедури для покращення свого здоров’я. Що саме входить в путівку, уточнюйте відразу по телефону в адміністратора (номер телефону я надам).

Відпочинок на 10 днів коштує 15 000 грн. Херсонська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я України оплатить 40% відпочинку для члена профспілки та його дітей (до 18 років), для вас залишається вартість 9 000 грн. Для членів сімей членів профспілки можна взяти путівку за повну вартість (жінка/чоловік, діти більше 18р.).

Бажаючим відпочити, звертатись до голови профкому Людмили ШТИХАР за місяць до бажаного місяця відпочинку. Перед замовленням, необхідно з’ясувати точну дату вашої відпустки на цей рік.

З повагою

Голова профкомітету                                                        Людмила ШТИХАР