26.04.2016 року за підтримки  Департаменту охорони здоров’я Херсонської обласної державної адміністрації, ДЗ «Український науково-практичний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ України», в КЗ «Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» відбувся науково-практичний семінар за темою: «Екстрена медична допомога постраждалим при надзвичайних ситуаціях з високим ступенем загрози. Зміни у стандарти надання екстреної медичної допомоги від 2015 року».

  Під час проведення семінару провідними спеціалістами ДЗ «Український науково-практичний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ України» були прочитані лекції  та проведені майстер-класи з відпрацювання найсучасніших алгоритмів та практик надання екстреної медичної допомоги в складних умовах сьогодення.

  У семінарі взяли участь лікарі та фельдшери структурних підрозділів Центру з фаху «Медицина невідкладних станів».

  Подібні заходи допомагають медичним працівникам сумлінно виконувати свій професійний обов'язок і підтримують колектив Херсонського Центру екстреної медичної допомоги в прагненні до постійного вдосконалення свого професійного рівня. За підсумками навчання, учасники отримали відповідні сертифікати.