25.11.2016 року в селі Милове Бериславського району відбулося урочисте відкриття нового пункту постійного базування бригади екстреної медичної допомоги КЗ "Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" ХОР.

Для розвитку району ця подія має велике значення, адже стало технологічно можливим забезпечення екстреною медичною допомогою майже 10 тисяч людей, що проживають у Миловому та найближчих селах.

На пункті Е(Ш)МД у с. Миловому роботу отримали 11 місцевих мешканців, які пройшли попереднє фахове навчання на базі учбово-тренувального центру ОТЦЕМД та МК.

Неоціниму роль відіграло те, що забезпечення пункту Е(Ш)МД у с. Милове спеціальним медичним автомобілем стало можливим завдяки діяльності благодійного фонду "Українські серця", який очолює Олег Баркаренко.

В подальшому – заплановані навчальні та організаційні заходи по підвищенню рівня спеціальних знань медичних працівників та співробітників пункту , адже вони діятимуть в рамках загальної мережі екстреної медичної допомоги Херсонської області та їх дії будуть цілодобово узгоджуватися із Центральною оперативною диспетчерською, яка вже протягом року працює на базі ОТЦЕМД та МК.  

1

 

2