Для забезпечення надійності роботи оперативно-диспетчерської служби, у відповідності актуальним вимогам нормативних документів та сучасним технологічним стандартам в липні 2020 року проведено модернізацію всього електронного обладнання центральної оперативної диспетчерської.

За кошти обласного бюджету закуплено сучасне комп’ютерне обладнання та замінено 16 автоматизованих робочих місць (АРМ) для роботи диспетчерів оперативно-диспетчерської служби 103 на загальну суму 282 500,00 грн.

DISP3

Оновлення обладнання було проведено на виконання методичних рекомендацій щодо організації роботи оперативно-диспетчерських служб центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розробленими та узгодженими в 2019 році фахівцями та експертами МОЗ, фахівцями служб екстреної медичної допомоги.

 

Впорядкування, покращення та уніфікація процесів, а якими працюють оперативно-диспетчерські служби центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, впровадження та застосування найкращого досвіду вітчизняних та іноземних систем – це надійність та якість роботи з надання екстреної медичної допомоги населенню!