Засідання 1-ого Пленуму

Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок

          15.11.2018р. відбулось засідання Пленуму Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок «Про дії обласної міжгалузевої ради профспілок та її членських організацій щодо соціально-економічного захисту членів профспілки в умовах тотального наступу на права людини праці», в якому приймала участь голова профспілки нашого Центру Штихар Л.В.

          Заслухавши та обговоривши доповідь голови обласної міжгалузевої ради профспілок Добровольського А.М., Пленум відзначає, що облміжпрофраді, її членським організаціям певною мірою вдалося спрямувати зусилля на пом’якшення впливу негативних чинників фінансово-економічної кризи на виробничі відносини та життєвий рівень працівників.

          Принципова позиція профспілок області та їх солідарні дії в значній мірі призупинили намагання влади та капіталу повністю перекласти увесь тягар кризи на плечі працівників. Профспілки області брали участь у Всеукраїнській акції протесту, де брали участь 4 працівника станції м. Херсон.

          Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок вважає своїми пріоритетними завданнями посилення захисту прав членів профспілки на гідну працю, продуктивну зайнятість, соціальний захист та соціальне забезпечення.         Облміжпрофрада буде продовжувати роботу проти антисоціальної урядової політики підвищення цін і тарифів, проти неврахування пропозицій профспілок у проекті Державного бюджету на 2019 рік.

Профкомітет